De button, wie kent hem niet?

De buttonrage begon eind jaren zeventig met buttons van popsterren. Later werden protestbuttons in grote aantallen opgespeld tijdens demonstraties en verkiezingen. Daarna werd de waarde van de button als premium ontdekt.

En nu, 30 jaar later, wordt verreweg het grootste deel van de buttons gebruikt voor de meest uiteenlopende (reclame) uitingen.

Introduceert u een nieuw product? Bent u op zoek naar een entreebewijs met een hoge reclamewaarde? Wilt u de deelnemers aan een evenement herkenbaar voorzien van uw logo? Heeft u iets te vieren? Of wilt u graag uw mening kenbaar maken? Dit is slechts een greep uit de toepassingen.

De voor en achterzijde van onze buttons zijn geheel uit metaal vervaardigd en alle spelden zijn, met uitzondering van de 25mm button, voorzien van een kindvriendelijke, dubbelgezekerde sluiting.

     

25mm.
Deze button heeft de laatste jaren weer sterk aan populariteit gewonnen. Nadat in begin 2001 dit formaat weer terug kwam als mode- accessoire heeft men deze kleinste button weer massaal omarmt. Deze button wordt geleverd met een open D pin aan de achterzijde. De button met magneet heeft alleen een magnetische achterzijde. Wilt u de button gebruiken als kledingmagneet, dan heeft u een extra magneet nodig.

31mm.
Door de toenemende vraag naar kleinere buttons hebben we deze buttons in ons assortiment opgenomen. Niet te opvallend en wat meer ruimte voor bedrukking dan de 25mm button. Deze button wordt alleen geleverd met een normale, kindvriendelijke, dubbelgezekerde speld aan de achterzijde. De button met magneet heeft alleen een magnetische achterzijde. Wilt u de button gebruiken als kledingmagneet, dan heeft u een extra magneet nodig.

37mm.
De laatste jaren heeft er een verschuiving plaatsgevonden van de grote buttons naar de kleinere maten. Op dit moment is dit formaat samen met de 25mm button de meest populaire maat als het gaat om het gebruik als premium.
Deze button wordt naast de normale kindvriendelijke dubbelgezekerde speld ook geleverd met een speciale clip waardoor gevoelige stoffen niet beschadigd worden bij het “opspelden” van de button.  De button met magneet heeft alleen een magnetische achterzijde. Wilt u de button gebruiken als kledingmagneet, dan heeft u een extra magneet nodig.

56mm
De oppervlakte geeft voldoende leesbaarheid bij eventuele televisie opnamen of op foto’s. Deze button wordt naast de normale kindvriendelijke dubbelgezekerde speld ook geleverd met een speciale clip waardoor gevoelige stoffen niet beschadigd worden bij het “opspelden” van de button.Daarnaast kunt u deze button ook als flesopener en spiegel bestellen. Verder leveren wij deze button ook als rozetbutton. De button met magneet heeft alleen een magnetische achterzijde. Wilt u de button gebruiken als kledingmagneet, dan heeft u een extra magneet nodig.

75mm.
Een zeer opvallende button die door zijn formaat niet over het hoofd kan worden gezien. Vaak ingezet bij speciale acties aan de kassa’s van supermarkten en op al die plaatsen waar extra attentie aan een bepaalde campagne gegeven dient te worden. Deze button wordt naast de normale kindvriendelijke dubbelgezekerde speld ook geleverd met een Make-up spiegel aan de achterzijde.