Polsbandjes zijn voor evenementen uitermate geschikt voor toegangscontrole, leeftijdscontrole, identificatie en als promotie-artikel. Ze zijn te gebruiken voor ieder evenement, eenvoudig aan te brengen en verkijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Desgewenst kunnen zo voorzien worden van uw bedrijfslogo of tekst.

TOEGANGSCONTROLE / ENTREE
Polsbandjes zijn zeer geschikt als toegangsbandjes en entreebandjes voor evenementen, feesten, enz.
Met een polsbandje is aan te geven of een persoon wel of juist geen toegang tot een bepaalde ruimte of gebied heeft. Door verschillende kleuren polsbandjes te gebruiken zijn aan verschillende groepen van personen verschillende rechten toe te kennen, of voor meerdaagse festivals te gebruiken.

LEEFTIJDSCONTROLE
De polsbandjes kunnen ook dienen om de leeftijd van personen tijdens een evenement te controleren.
De kleur van het polsbandje geeft dan aan of een persoon wel of geen alcohol mag consumeren. Kies dan voor een kleur voor bezoekers voor onder en een andere kleur voor bezoekers voor boven de 16 jaar. Zo voorkomt je discussies en lange rijen en wachttijden bij de bar.

INDENTICATIE
Polsbandjes kunnen ook gebruikt worden voor de identificatie van groepen. Bijvoorbeeld een groep binnen een accommodatie waarvoor een speciaal arrangement geldt. Ook bij sport en spel situaties kan het heel praktisch zijn groepen deelnemers van elkaar te onderscheiden. Blauwe polsbandjes duiden dan bijvoorbeeld team 1 aan en rode polsbandjes team 2. De mogelijkheden zijn echt eindeloos.

PROMOTIE-ARTIKEL
Zeer geschikt als relatiegeschenk of als aandenken zijn siliconen polsbandjes.

Hieronder staan de verschillende uitvoeringen vermeld:
TYVEK polsbandjes

BL polsbandjes

SICILONEN polsbandjes

TEXTIEL polsbandjes

 

Ook voor consumptiemunten kunt u bij Blue Label terecht.
Deze worden op rollen geleverd en zijn enkel of dubbelzijdig te bedrukken.
Wat heeft de voorkeur, met of zonder breuklijn? Het mininum aantal is slechts 1.000 stuks.