Voor stickers in diverse afmetingen en uitvoeringen bent u bij ons aan het juiste adres.

Vinylstickers zijn slijtvast en weerbestendig. Onze fabrikant heeft al ruim 20 jaar ervaring met zelfklevende etiketten en vinylstickers. Vinylstickers zijn zeer slijtvast en goed bestand tegen alle weeromstandigheden. Wij kunnen uw vinylstickers ook voorzien van een lak- of lamineerlaag, waardoor ze nog langer meegaan.

Wat is er mogelijk met vinylstickers? Vinylstickers kunnen gemaakt worden in elke gewenste maat, vorm en oplage. Uw vinylstickers worden gedrukt in PMS kleuren. Elke kleur is dus mogelijk.
Enige beperking bij vinylstickers in zeefdruk is rasterwerk. Voor rasterwerk (kleur-verloop) in vinylstickers kunt u het beste geprinte full color stickers gebruiken..


Folie etiketten
komt u tegen als naam etiketten op bossen bloemen en geschenken, en ook op cosmetica producten zoals nagellak. Deze druk techniek is de enige die hoog glanzend goud, zilver en metallic kan drukken. Etiketten die met deze techniek gedrukt worden zijn gedrukt met een gekleurde folie op een (meestal) papieren zelfklevende ondergrond. Vandaar de term folie etiketten.

De toepassing van folie etiketten is zeer breed. Het is een prima oplossing voor het drukken van uw naam-etiketten, maar ook voor industriële doeleinden zijn er veel toepassingen.
Door de ruime keuze van meer dan 900 modellen, 45 zelfklevende papier soorten /kleuren en 40 opdruk kleuren zijn de mogelijkheden enorm.

Een veel voorkomend misverstand bij de term folie druk is dat men uitgaat van een kuststof (folie) etiket, geschikt voor buitengebruik. Hiervoor kunt u het beste zeefdruk gebruiken.

Voordelen:
- Snel leverbaar
- Hoog glans Goud, zilver en metallic
- Ook geschikt voor kleine oplagen
- Nabestellen kan binnen 24 uur
- Kleur wijzigen mogelijk bij nabestellen
- Wissel orders zelfde etiket met tekst of kleur wissel
- Op de rol


Full Colour stickers zijn bijzonder geschikt voor kleine tot middel grote oplagen full color stickers. Door het printen op vinyl en de eco-solvent inkten zijn deze full color stickers ook weerbestendig.
Met toevoeging van een extra laminaat laag zijn deze full color stickers ook nog eens kras- en stootvast.

Domingstickers geven uw stickers een opvallende uitstraling.
Door het aanbrengen van een transparante coating laag krijgen uw doming stickers een driedimensionaal effect. De basis van de doming stickers wordt gedrukt of geprint op een ondergrond van kunststof. De harslaag is watervast, waardoor doming stickers dus ook prima geschikt zijn voor buiten toepassing.

Heeft u nog geen ontwerp? Geen enkel probleem. Onze eigen DTP-afdeling helpt u graag met het uitvoeren van uw ideeën voor uw folie etiketten.
Moet het snel? Door onze korte lijnen kunnen wij vanaf ontwerp of aanlevering bestand binnen enkele dagen uw folie etiketten leveren.